,,Talentų aidas: Mažieji įkvėpimo šaltiniai”. Tai laida, kuri pasieks jūsų ausis JAU GREITAI. Štai, trumpas jos aprašymas:
,,Talentų aidas: mažieji įkvėpimo šaltiniai” – laida, kurioje atrasime mažųjų talentų istorijas! Čia slypi paslėptas pasaulis, žibantis įkvėpimo ir sėkmės spinduliais, paslaptingas pasaulis, kuriame kiekvienas vaikas turi galimybę pasidalinti savo nepaprastais pasiekimais ir patirtimi. Mūsų laidų metu, išgirdę vaikų sėkmės istorijas, jūs sužinosite, kaip jie atrado savo aistrą ir talentą, kokius iššūkius teko įveikti kelyje į sėkmę ir kokius įkvėpimo šaltinius jie atrado savo kūrybiniame kelyje. Kiekvienos laidos metu (o jų bus visa serija!) pasinersime į įvairiausias sritis – muziką, meną, sportą, mokslą ir sužinosime, kaip šie mažieji talentai modeliuoja savo ateitį ir kaip keičiasi pasaulis, paliestas mąžųjų talentų švytėjimo…
,,Talentų aidas: mažieji įkvėpimo šaltiniai” kviečia klausytojus pasinerti į stebuklingą vaikystės pasaulį, kuriame nieko nėra neįmanomo, o kiekvienas vaikas turi galimybę tapti tikru įkvėpimo šaltiniu. Prisijunkite prie mūsų nedvejodami: teįkvepia jus mažieji talentai savo nepaprastais pasiekimais!
Laidą galėsite išgirsti trečiadieniais, jau nuo balandžio mėnesio!
Pirmoji istorija, kuri pasieks eterį yra dešimtmetės Atėnės iš Marijampolės. Ji jau ketverius metus groja pieninu bei yra dalyvavusi ne viename tarptautiniame konkurse bei užėmusi prizines vietas, mergaitė taip pat turėjo galimybę pasirodyti su VDU kameriniu orkestru! Plačiau apie ją laidoje, jau visai netrukus!


0 Comments

Parašykite komentarą

Avatar placeholder

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *